Bride & Groom Fair

Breng een bezoek aan onze trouwbeurs en beleef deze ervaring.

Lieve Bruidsparen,

Ten eerste: onze hartelijke gelukwensen voor jullie aanstaande huwelijk.
Je hebt de liefde van je leven ontmoet en wilt dit bezegelen en vieren op met mooiste en fijnste feest ever. Er zijn allerlei beurzen, leveranciers en Pinterest boards. Maar waar kun je nu écht inspiratie opdoen voor je huwelijk? Dit is een vraag die bij vele bruidsparen speelt, waar begin je en hoe pak je dat aan?

Onze beurs is er een met diversiteit. Nét even anders dan anders. Bereid je voor op een geweldige dag vol inspiratie, met voor de eerste 150 aanmeldingen een gepersonaliseerde Goodiebag die goed gevuld is! Een beurs waar je sprookjesideeën werkelijkheid kunnen worden, de locatie alleen al laat je wegdromen.

Hou je van groots en elegant dan ben je bij ons aan het goede adres, maar ook voor kleine intieme bruiloften hebben wij meer dan genoeg ideeën om een prachtige dag te creëren. En heren schroom niet om langs te komen want voor jullie hebben we ook meer dan genoeg! Breng daarom een bezoek aan onze trouwbeurs en beleef deze ervaring!!!!

Voor meer informatie over het deelnemen aan onze beurs als standhouder, kun je bij onze de informatie brochure opvragen door ons een PB te sturen! Of neem een kijkje op onze website.

Website

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch