ExoTea 

Catering, Galerie & Events

Voor je high tea met een twist moet je bij ExoTea zijn. Bij ons krijg je een heerlijke high tea bestaande uit een mix van westerse en exotische hapjes. Onze hapjes met Surinaamse en Afro-Caribische invloeden en lekkere losse theeën zorgen voor een bijzonder theemoment waar je ook bent!

Beleef ExoTea waar je wil: wij bezorgen al een high tea vanaf 4 personen. Wil je lekker thuis of in het park genieten van ExoTea? Dat kan: bestel en wij bezorgen (in Rotterdam e.o).

Een grote groep? Geen probleem. Onze gastvrije medewerkers van ExoTea Catering verzorgen jou en je gasten een luxe 3-gangen menu op een gewenste locatie in de Randstad.

Beleef ExoTea in onze Galerie: wil je met een gezellige groep smullen bij ons in ExoTea Galerie? Vanaf 8 personen kun je bij ons terecht. Wij bieden ook schilderworkshops i.c.m. een high tea voor een bijzondere belevenis. Heel leuk voor als je iets te vieren hebt en zelfs als teamuitje!

Beleef ExoTea Galerie als ondernemer: huren van de Galerie is mogelijk. Wil je graag iets ondernemen in een sfeervolle ruimte? Je kunt bij ons workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten en lezingen organiseren. Desgewenst organiseren wij jouw recepties, mini-congressen, themavergaderingen en teamuitjes.

Beleef ExoTea als event: een paar keer per jaar kun je onze high tea evenementen bijwonen. Wij organiseren ExoTea al sinds 2013. Tijdens een 3-gangen high tea geniet je van een live optreden in de vorm van theater, zang, Spoken Word en/of dans.

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op onze website of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch