Let’s talk fashion 

 

Facebook Fashion groep

Word gratis lid

My nighttime skincare routine

My nighttime skincare routine

Ik ben Joyce en welkom op mijn Youtube kanaal: JoyzOnly. Doordat ik veel research heb gedaan op internet en natuurlijk uit eigen ervaring, wil ik graag TIPS en ADVIES geven over KRULLEND HAAR, MAKE UP & BEAUTY PRODUCTEN. Ook vind je de onderwerpen TRAVEL & LIFESTYLE...

JoyzOnly

JoyzOnly

Beauty tips en adviesHoi Allemaal ;)Ik ben Joyce en welkom op mijn Youtube kanaal: JoyzOnly. Doordat ik veel research heb gedaan op internet en natuurlijk uit eigen ervaring, wil ik graag TIPS en ADVIES geven over KRULLEND HAAR, MAKE UP & BEAUTY PRODUCTEN.Ook vind...

Ik ben een fashion addict

Ik ben een fashion addict

Ik ben een fashion addict Marisa Santos da Cruz Mijn naam is Marisa Santos da Cruz, 33 jaar, ik ben van Kaapverdische komaf en een fashion addict. Alhoewel ik het superleuk vind om hierover te schrijven, vind ik het ook super spannend. Wanneer krijg je nou de kans om...

Deel, discussieer en ga mee met ons de fashion rollercoaster in. It’s gonna be a hell of a ride! Laat je meevoeren door de Fashion World, ‘true the eyes of black fashionqueens’, en ontdek wat ons als collectief werkelijk interesseert.

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch