Let’s talk health

 

Facebookgroep Health 

Word gratis lid

De wereld van hypnose is een bijzondere wereld

De wereld van hypnose is een bijzondere wereld Blogger Gina Avans Ik “verblijf” er sinds een paar jaar en sta elke keer weer versteld. Waarom? Omdat het zo simpel is en omdat heling van binnenuit plaatsvindt, zonder inmenging van anderen, waaronder zelfs mijn persoon...

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden Georgine Panhuijsen Toen we een nieuwe koopwoning kregen, besloten we een samenlevingscontract en testamenten te laten maken bij de notaris. Ik wilde het uitstellen, omdat het best wel duur was en we hadden ook net een...

Dark places

Dark places Chantal Vrede As a FED (Familie Ervarings Deskundige) in training and a licensed and practicing ED (Ervarings Deskundige) I write about my own experiences, allowing the reader to take a peak inside my soul and hopefully find some healing of their own. My...

Opvoeden, de moeilijkste job op aarde

Opvoeden, de moeiljkste job op aarde Blogger: Oglaya Woerdings Ik heb het mijn moeder zo vaak horen zeggen: ‘opvoeden is niet makkelijk hoor’ en ik moet haar gelijk geven. Er zijn niet voor niets honderden boeken hierover geschreven. Tijdens mijn studie...

Ik begin gewoon waar ik ben!

  Ik begin gewoon waar ik ben! Blogger: Claudia Esajas Na lange tijd afwezig geweest te zijn door een burnout, gevolgd door eenlange, lange zoektocht naar wie ik ben, waarom ik hier ben, wat ik hierte doen heb en hoe ik daar kom, heb ik pasgeleden de volgende...

 Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke gezondheid. In onze Health groep is geen gezondheidsonderwerp ons te gek. Heb je een onderwerp die je moeilijk vindt om bespreekbaar te maken? Vraag de mogelijkheden aan de moderators. Laten we alle taboes doorbreken..

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch