Let’s talk travel

 

Facebook TRAVEL groep

Contact

Touchdown Suriname Travel Vlog #56

Touchdown Suriname Travel Vlog #56

We zijn speciaal voor de feestdagen naar Suriname gekomen! Dit word 1 groot feest, heel veel eten en na een 1,5 jaar zien we bekende uit Nederland. Feest met ons mee in Suriname! ----- ABONNEER op ons kanaal en reis wekelijks met ons mee. http://bit.ly/REISJEGEK...

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak

Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak Hola, Ik ben Zuléma reisagent die ook vlogt. Ik vlog over van alles de (studie)reizen die ik maak, achter de schermen bij reisagenten feestjes. Als ik op reis ben gaat mijn camera mee ook als ik Cruise Schepen ga...

Kaapverdie Blog 2 – Dromen over Kaapverdië, Cesária Evora

Kaapverdie Blog 2 – Dromen over Kaapverdië, Cesária Evora

Kaapverdie Blog 2 - Dromen over Kaapverdië, Cesária EvoraBlogger Alice FortesZe was altijd al in mijn leven,  Cesária. Mevrouw Cesária  Evora, de diva van de Kaapverdiaanse muziek.  Maar, dat wist ik toen nog niet. Ik leerde haar kennen via mijn moeder, omdat zij...

QUIT our job to travel the world

QUIT our job to travel the world

QUIT our job to travel the world. This is our travel story! Wij zijn Ilisio en Jaleesa een Nederlandse travel couple. We hebben in Nederland alles opgezegd en gaan voor een onbepaalde tijd de wereld rond reizen. Wij zullen jullie meenemen tijdens onze wereldreis door...

Dromen over Kaapverdië

Dromen over Kaapverdië

Kaapverdië Blog - Dromen over Kaapverdië Blog: Alice J. Fortes Vers gebrande koffiebonen. Ik sluit mijn ogen en ik snuif nog eens diep. Waar ik ook ben, deze geur brengt herinneringen met zich mee. Ik was zes jaar oud toen ik voor het eerst in Santo Antão, Ribeira...

Reizen we love it! Hou jij ook van reizen? Ga met ons mee en laten we samen de wereld ontdekken.

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch