Planfix Consultancy

Financiële administratie, fiscaal advies en bedrijfs professionaliseringstrajecten

Planfix Consultancy

Bij PlanFix Consultancy krijgt de klant dan ook echt advies vanuit ’t hart. Deze business levenswijze vloeit dan ook voort vanuit een aantal kernwaarden die bij elke klant en bij elke casus zichtbaar en voelbaar zijn. Integriteit, professionaliteit, respect, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid maakt ons tot wie wij zijn, een reputatie die wij met trots elke dag hoog houden in onze werkzaamheden.

Missie

Planfix Consultancy voorziet haar klanten van hoge kwaliteit maatwerk.
Financiële administratie, fiscaal advies en bedrijfs professionaliseringstrajecten behoren tot de core business activiteiten van PlanFix Consultancy.onderstaande gegevens.

 

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch