QARAH 

Juridsch Advies & Coaching

Qarah

Na jaren te hebben gewerkt in de juridische wereld en de psychiatrie kwam er een moment in mijn leven dat ik op zoek ging naar mijn passie. Mijn passie is mensen te helpen door mijn vaardigheden en expertise in te zetten. In mijn bedrijf Qarah Juridisch Advies & Coaching kan ik deze elementen perfect combineren.

Missie

Het verlenen van hoogwaardige juridische dienstverlening aan mijn cliënten zodat ze enerzijds hun eigen doelen kunnen realiseren en er anderzijds sterke juridische relaties tussen mijn cliënten en partijen ontstaan.

 

Over ons

Over ons

Black ladies Talk is opgericht in 2015 door Anita Abaisa. Centraal staat leren van en met elkaar oftewel social learning. Het doel is het verbeteren van de positie van de zwarte vrouw in de maatschappij. De behoefte aan het platform is merkbaar door de dagelijkse groei. Eind 2019 zal de groep 35.000 leden tellen.

WAT DOEN WE

Wij bieden leerinterventies en evenementen online en offline aan. Wij zoeken partnerships die passen bij onze leden. Het creëren van een netwerk waar onze leden van kunnen profiteren.

WAAROM?

Ons doel is het verbeteren van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen.

HOE?

Door het zoeken en creëren van verbinding met elkaar en in de maatschappij.

Verbinding creëren van online en offline interventies.

Get In Touch